Prijavni obrazac

Dragi/e kolege/ice,

veselimo se još jednoj Rijeci psihologije koja je pred nama te se zahvaljujemo na interesu za sudjelovanje.

Molimo vas da ispunite obrazac za prijavu, pri čemu sva polja moraju biti ispunjena kako biste prijavu uspješno poslali. Podsjećamo da nositelj/ica aktivnosti MORA biti diplomirani/a psiholog/inja. Kolegice i kolege iz drugih struka su također dobrodošli/e kao partneri/ice u provođenju aktivnosti. Za sudjelovanje u Rijeci psihologije dobiva se 10 bodova za stručno usavršavanje od strane Hrvatske psihološke komore, neovisno o broju održanih aktivnosti.

Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR) kojom se štite osobni podaci građana Europske unije stupila je na snagu 25. svibnja 2018. Prikupljanje osobnih podataka prilikom ispunjavanja ovog obrasca izvršit će se u skladu s tom Uredbom, a podaci će biti korišteni isključivo u svrhu potrebe organiziranja manifestacije i komunikacije s vama. Slanjem ovog obrasca dajete svoj pristanak za korištenje podataka u navedene svrhe, a svoju suglasnost možete u bilo koja doba opozvati elektroničkom poštom na rijekapsihologije1@gmail.com.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primjedbi u vezi prijavnog obrasca, obratite nam se putem e-pošte na: rijekapsihologije1@gmail.com.

Rok za podnošenje prijava je 15. siječnja 2020.

Podaci o prijavitelju

Drugi izvoditelji

Podatci o aktivnosti

Ciljana skupina
Ukoliko se ciljna skupina ne uklapa u navedene kategorije, molimo upišite ju sami.
Za sudjelovanje na aktivnosti potrebna je najava sudionika
E-mail adresa ili broj telefona/mobitela
:
:
Bilo bi dobro da naziv aktivnosti bude što atraktivniji kako bi se publika mogla prepoznati kao potencijalni sudionik ili slušač aktivnosti. Molimo NE pišite naziv aktivnosti velikim tiskanim slovima.
Napomena: Sažetak treba sadržavati psihoedukativni dio i najavu aktivnosti. Predlažemo da prvo napišete nekoliko edukativnih rečenica koje se odnose na sam sadržaj, odnosno temu kojom se bavite u svojoj aktivnosti. Definirajte pojam, napišite zanimljivu činjenicu ili rezultat nekog istraživanja, kratki savjet ili preporuku iz tog područja, nešto što bi ljudima moglo biti zanimljivo, edukativno i informativno. Na kraju opišite ukratko o čemu će biti riječ ili što će se raditi na aktivnosti, kako bi na temelju sažetka zainteresirani građani mogli odlučiti hoće li posjetiti vašu aktivnost ili ne. Sažetak treba sadržavati najmanje 400, a najviše 800 znakova s razmacima.
Primjeri sažetka
Možemo li koristiti vaš sažetak za promociju manifestacije i popularizaciju psihologije tijekom cijele godine?
Neće se navoditi imena autora, a sadržaj sažetka ćemo koristiti za kreiranje objava za Facebook i Instagram stranicu Rijeke psihologije.
Imate li osigurano mjesto provedbe aktivnosti?
Poželjno je da aktivnost(i) planirate u svom prostoru: školi/ustanovi/instituciji/udruzi, što će omogućiti pokrivenost programa po cijelom Gradu.
npr. OŠ Kozala, Učionica 35
Provjerite opremljenost prostora ovdje

Promidžba aktivnosti

Ukoliko želite sudjelovati u medijima označite jedan ili više njih Aktivnosti će biti objavljivane i oglašavane u različitim medijima radi promocije manifestacije, ali i psihologije. Vaše kontakte ćemo proslijediti zainteresiranim medijima kako bismo pomogli u promociji aktivnosti. Moramo napomenuti da se Organizacijski odbor okuplja s ciljem organizacije manifestacije, izrade programa i distribucije informacija o onome što se događa tijekom Rijeke psihologije. Međutim, zadaća organizacijskog odbora nije osiguravanje promocije i posjećenosti za svaku pojedinu aktivnost. Stoga vas pozivamo da i samostalno organizirate medijsko praćenje svoje aktivnosti, ali vas molimo da pri tome naglasite da se aktivnost odvija u sklopu Rijeke psihologije.
Molimo vas da upišete onoliko komada koliko ste sigurni da ćete moći iskoristiti s obzirom da pokušavamo štedljivo koristiti resurse koje imamo.
Kako bismo izbjegli dostavu plakata većem broju izvoditelja za iste lokacije, molimo vas da ovdje navedete lokacije na koje planirate zalijepiti plakate.
Molimo vas da upišete onoliko komada koliko ste sigurni da ćete moći distribuirati.
Maksimalan broj bedževa je jednak broju izvoditelja aktivnosti.
Ukoliko budemo u mogućnosti organizirat ćemo prodaju promotivnih materijala na mjestima održavanja programskih aktivnosti. Slažete li se da to bude i na vašoj aktivnosti?
Dozvoljavate li fotografiranje Vaše aktivnosti u svrhu promocije Rijeke psihologije?
Fotografije će biti objavljivane na internetskoj, Facebook i Instagram stranici manifestacije.
Molimo navedite onu adresu za koju će nam biti najjednostavnije organizirati dostavu (bliže centru grada, negdje u Rijeci itd.). Ako npr. radite van Rijeke, a imate člana obitelji, prijatelja ili kolegu koji radi ili živi u gradu i može preuzeti materijale, onda navedite ime i prezime te osobe i tu adresu. Ako vas treba kontaktirati prije dostave, onda navedite i kontakt broj za dogovor. Volonteri će svim nositeljima aktivnosti dostaviti promidžbene materijale (plakat, letke s programom i bedževe za izvoditelje) najkasnije tjedan dana prije početka manifestacije.
Kontakt osoba
Npr. ako se aktivnost održava u sklopu Konferencije za gospodarstvenike, to navedite ovdje.